Almsted 8, 6440 Augustenborg

Nænsom moderniseret bolig med respekt for detaljerne.

Charmerende bolig beliggende i den hyggelige landsby Almsted - midt på Als.
Almsted er en charmerende landsby beliggende nær Augustenborg. Med sine idylliske omgivelser og historiske atmosfære tilbyder Almsted besøgende en fornemmelse af ro og en forbindelse til det traditionelle danske landsbyliv.
Almsted har sammen med byerne Notmark og Hundslev et aktivt lokalsamfund med bl.a. fællesspisning, forskellige arrangementer som foredrag, samgninger, workshops, fastelavn mv. ligesom de har forskellige foreninger som krolferne, kreativ klub, læsekredsen og vandretursgruppen.
Nær ejendommen findes desuden golfbane og flere fiskesøer ligesom der kun er få kilometer til Fynshav, hvor der er god badestrand og færgeforbindelse til Fyn og Ærø. Her er også offentlig trafik, så du kan komme rundt på Als uden nødvendigvis at have bilen med. Nærmeste indkøb ligger kun 5 minutter væk og Fynshav Børneunivers nås på 8 minutter, her er både skole, SFO & Kulb samt børnehave og vuggestue.
Boligen er nænsomt renoveret med respekt for detaljerne og der er etableret gulvvarme i huset med undtagelse af stue og køkken.
Boligen byder på entré med loft til kip og adgang til uudnyttet loftrum, lyst bryggers med adgang til garagen, flot badeværelse med bruseniche, 3 gode værelser, stor stue i vinkel med udgang til haven samt køkken med spiseplads.
Loftrummet er forberedt til beboelse og der er trukket installationer op til etablering af badeværelse.
Boligen opvarmes i dag med olie, men der kan søges offentligt tilskud ved skift til anden varmekilde. I dag findes flere selskaber, som bl.a. tilbyder Luft til Vand varmepumper på abonnement, hvorved udgifter til etablering af nyt varmesystem kan holdes nede.
En skøn bolig, som fortjener at blive set!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.