Få tryghed når du køber bolig

Køb af bolig er en stor økonomisk beslutning, og der er meget, man skal have styr på.
Med os som køberrådgiver får du en professionel og erfaren ekspert ved din side. Vi lever og ånder, for at gøre det svære nemt for dig som køber og minimerer risikoen for grimme overraskelser senere i livet. Vi tilbyder køberrådgivning, hvor vi gennemgår alle dokumenter i forbindelse med din handel og rådgiver dig til den bedste købsaftale.
En købsaftale er først indgået, når den er skrevet under af begge parter. Derfor er det vigtigt, at få sælgers underskrift hurtigst muligt. Så længe sælger ikke har skrevet under, kan boligen sælges til anden side. Dette kan presse dig til at underskrive købsaftalen inden du 100% har fundet, læst og forstået alle aspekter og dokumenter i sagen. Husk derfor ALTID at tage rådgiverforbehold, inden du underskriver købsaftalen:
"Købers underskrift på nærværende købsaftale er betinget af, at købers rådgiver godkender handlen i sin helhed. Indsigelser skal være meddelt sælgers ejendomsmægler senest 5 hverdage efter at købsaftalen er kommet frem til købers rådgiver med begge parters underskrift"