En engageret og professionel bolighandel

Velkommen hos Bedre Bolig Salg - Lilian Drikkjær – her får du en personlige og nærværende service, når du skal have solgt din bolig.
Jeg hedder Lilian Drikkjær og er indehaver af Bedre Bolig Salg - Lilian Drikkjær. Jeg har 18 års erfaring med salg og vurdering - de fleste fra en af landets største mæglerkæder.
Bedre Bolig Salgs force er bl.a.:
- Vi er uafhængige. Vi skal derfor ikke koncentrere os om at sælge lån eller forsikringer – hos os koncentrerer vi os udelukkende om at sælge din bolig!
- Vi har fjernet den dyre strøgbutik og annoncerer udelukkende hvor kunderne søger – nemlig på Boliga.dk og Boligsiden.dk. Du finder os desuden på de store kædemægleres hjemmesider. Vi kan derfor tilbyde den fulde salgspakke til fast lavt salær.
Lavt salær er ikke lig med manglende service – Her er altid tid til kunderne.
Det er altid samme mægler, som tager sig af sagen fra start til slut. Vi kender området og boligen og derved får potentielle købere altid en god oplevelse på åbne huse, fremvisninger og ved henvendelse på telefon og mail.
Vi tænker gerne ”ud af boksen” med alternativ markedsføring og salgsfremmende tiltag.
Vi tilbyder – kort sagt – den samme ydelse som de større kædemæglerne + lidt ekstra – med tid og dedikation til hver sag.
Og ofte til et billigere salær!

Medarbejdere

Lilian Drikkjær

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Marianne Skovbogaard

Ejendomsmægler MDE, Cand.jur.