Nørregade 41, 6280 Højer

Ejendom med mange muligheder, beliggende helt centralt i Højer

Med en central placering i Højer, finder i denne spændende ejendom med mange muligheder - om i vil fortsætte med den som udlejningsejendom eller man leder efter en flerefamilie bolig, bed & breakfast eller andet.

Investér i fremtiden med denne spændende udlejningsejendom beliggende i det charmerende Højer! Med 8 lejligheder i forskellige størrelser, tilbyder denne ejendom en unik mulighed for at skabe stabil indkomst og sikre investeringer.
Ejendommen er i dag noteret med 9 lejligheder på BBR. Tidligere ejer har dog ved været ved at sammenlægge 2 af lejlighederne i stueetagen, ligesom sidste lejlighed i stueetagen er under renovering. Pt. er der udlejet en enkelt lejlighed, men øvrige lejligheder kan hurtigt klargøres til udlejning eller anvendes til beboelse for køber.

Denne ejendom er ideelt placeret i Højer. Højer er kendt for sine mange historiske huse og en enestående natur lige ved marsken og nær Rømø og Vadehavet. Ejendommen ligger godt placeret, hvis I vil drage nytte af dette og drømmer om at etablere bed & breakfast eller en anden form for erhverv til at understøtte de ikke ubetydelige antal turistbesøg, der kommer til byen fra resten af Danmark og fra vores sydlige naboer, der alle vil opleve den fantastiske natur og naturligvis også har behov for diverse praktiske fornødenheder. I øvrigt er der overkommelig afstand til dagligvareindkøb, bager og spisesteder.

Denne ejendom er en solid investering med potentiale for langsigtet værdiforøgelse og løbende indkomst.

Tøv ikke med at gribe denne unikke chance for at eje en udlejningsejendom i Højer. Kontakt os i dag for at få mere information og planlæg en rundvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.