Grønnegyden 17, Ulkendrup, 5450 Otterup

Skøn hesteejendom på Nordfyn med ca. 2,3 HA jord

Ejendommen er beliggende på det smukke Nordfyn med kun 4 km til Søndersø, 9 km til Otterup, 14 km til Odense og 15 km til det Fynske motorvejsnet, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme til skole, indkøb, arbejde mv.
Beliggende med det meste af jorden op til ejendommen, får du her en rigtig dejlig ejendom med plads til dyr samt med 7 bokse og mulighed for løsdrift. På ejendommen findes drænet ridebane, som pt. blot er en del af folden.
Boligen er indrettet med bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse, stort køkken/alrum med gulvvarme, stue, soveværelse, 2 børneværelser samt stor gildesal med mange muligheder - evt. indretning af yderligere værelser. Fra bryggerset er der desuden adgang til staldbygningen indeholdende: Fyrrum med stokerfyr, opvarmet isoleret disponibelt rum, saddelrum, værksted, stald og hestestald med 7 bokse og løsdrift.
Ejendommen er løbende renoveret i løbet af de sidste 10 år med bl.a. tag, pillefyr, efterisoleret mv. Der er desuden indlagt fibernet, for hurtig internetforbindelse.
Til ejendommen hører desuden stort redskabsskur og dejlig have med urtehave - her er masser af plads hvis drømmen er at blive mere selvforsynende.
Kontakt mægler på tlf. 60 788 887 for nærmere aftale om fremvisning af ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.