Grusgyden 49, Gudskov, 5450 Otterup

Drømmer du om at din næste bolig skal ligge fredeligt og naturskønt, men stadig tæt på byens mange muligheder og fristelser? Så er denne ejendom bestemt et kig værd.

Her får du en fantastisk beliggenhed med vilde rådyr i haven, en skøn udsigt til Odense fjord og Vigelsø samt hele 2 HA jord, så der er god mulighed for at holde heste eller andre dyr.

Du er her kun 15 min. kørsel fra Odense - på cykel kan man tage den ca. 10 km. utrolig smukke sti langs Odense fjord, som går forbi landområder, der er blevet inddæmmet i 1800-tallet og derfor i dag byder på virkelig smuk natur, helt ind til Odense. På under 10 min nås Otterup med indkøbsmuligheder, idræt, bibliotek, skole mv. samt kun 3 km til skole med 0. til 6. klassetrin, børnehave og vuggestue. Der går skolebus næsten fra døren.
I nærområdet findes svømmehal, samt det smukke havnemiljø ved Klintebjerg havn, som er en lille privat havn, hvorfra der er fantastisk udsigt over fjorden og med færgeoverfart til Vigelsø - Den største ø i Odense fjord. Om sommeren er der bl.a. mulighed for at sætte sin kajak i vandet og tage en rotur rundt i Odense fjord eller tænde bål og hygge sig ved vandet om aftenen, ligesom der er gode fiskemuligheder. Måske du endda er så heldig at se sæler.

Ejendommen består af 173 m2 bolig i fornuftig stand i 1½ plan med mulighed for at udnytte den smukke natur ved at rokere rundt på rumfordelingen samt evt. en kvist på 1. salen. Til ejendommen findes stort værksted i forlængelse af boligen, samt udhuse med plads til opbevaring mv.
Sælger har løbende vedligeholdt ejendommen. Dertil har nuværende ejer skiftet gasfyret i 2020 og i 2022 er der opsat luft til luft varmepumpe i bryggerset.

Boligen er indrettet med entré med trappe til 1. sal, badeværelse, viktualierum, køkken samt stor vinkelstue med brændeovn. 1. salen er indrettet med repos samt 2 værelser, hvoraf det ene er med balkon. Fra entréen er der endvidere via mellem gang adgang til bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler og udgang til haven, samt stort værelse/kontor med trappe til 1 sal med et stort værelse. Fra kontoret er der udgang til garage/værksted på ca. 77 m2.

Den ca. 2 HA store grund består af gårdsplads, stor dejlig velanlagt have med flere hyggekroge og udsigt til fjorden, samt mark lige ved siden af ejendommen.
Til ejendommen hører garage/værksted på ca 77 m2 samt 2 udhus på hhv. 22 m2 og 28 m2.

Sælger har lagt fibernet ind på ejendommen.

En ejendom og natur som skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.