Ringevej 7, Ringe, 5450 Otterup

Charmerende ejendom i hyggeligt landsbymiljø

Skab Dit Drømmehjem i et landsbysamfund med et Stærkt Fællesskab

Drømmer du om at skabe dit eget landlige paradis, hvor du kan sætte dit præg? Så er Ringevej 7 den perfekte mulighed for dig. Denne charmerende villa med en stor have giver dig muligheden for at forvandle den til din drømmebolig.

Hovedhuset:
Dette autentiske hovedhus er fyldt med karakter og historie. Hus og bygninger er i fornuftig stand, og med modernisering, er potentialet enormt. Her kan du skabe dit eget personlige rum, hvor du kan nyde den ægte landlige livsstil. Forestil dig at fremhæve de flotte bjælker, opdatere køkkenet og tilføje moderne faciliteter til at komplimentere det rustikke miljø.

Staldbygninger:
Ejendommen inkluderer også to staldbygninger, hvoraf den ene er opført i kampesten og den anden er sammenbygget med hovedhuset. Disse staldbygninger giver masser af plads til værksted, hobbyaktiviteter eller opbevaring af udstyr. Dette er det perfekte sted at udforske dine kreative interesser og projekter.

Udendørs Arealer og Have:
Ejendommen har en stor og indbydende have, der giver masser af plads til leg og afslapning. Der er rig mulighed for at skabe din egen oase og forvandle haven til et smukt, fredeligt sted at tilbringe dine dage.

Skole og Skolebus:
For familier med børn er det værd at bemærke, at der ligger en skole kun 7 km fra ejendommen. Der er endda en praktisk skolebusordning, der sikrer, at dine børn nemt kan komme til og fra skolen.

Beliggenhed:
Ejendommen har en ideel beliggenhed, da både Søndersø og Otterup ligger kun ca. 10 km væk. Her finder du butikker, restauranter og alle de nødvendige faciliteter inden for rækkevidde, mens du stadig bor indhyllet i naturens ro. Dette er stedet, hvor du kan trække dig tilbage fra det hektiske byliv og finde roen i landlig idyl.

Lokalsamfund og Sociale Sammenkomster:
En af de mest betagende aspekter ved denne ejendom er det stærke lokalsamfund. Hver onsdag mødes naboerne til en hyggelig stund efter fyraften med øl eller sodavand, hvor historier deles, og venskaber opstår. Det er her, du virkelig kan føle dig som en del af noget specielt.

Tag kontakt i dag for at udforske mulighederne og begynde din rejse mod at skabe det perfekte landlige hjem på Ringevej 7.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.