Fussingøvej 10, Ålum, 8920 Randers NV

204 kvm villa nær skov og å

I Ålum, 'byen ved skoven', får I både å, mark - og naturligvis skoven - tæt omkring og desuden en villa på i alt 204 kvadratmeter i to etager.
I har også kun ca. 10 minutter i bil til E45 og lidt længere ind til Randers C med de gode handelsgader, caféliv mv.
Og dagligvareindkøb har du på vejen frem og tilbage - i Over Hornbæk.

Villaen ligger på en skøn og let kuperet plet med udsigt til mark og skov og på en god stor grund.

Indretning:
Via en kønt udsmykket gavl med dobbelt indgangsdør kommer I ind i en rummelig hall. Her er der trappe til overetagen, adgang til et nydeligt og lyst badeværelse og franske døre ind til stuen og resten af huset.

Gennem de franske døre kommer du ind i en stor lys vinkelstue med centralt placeret brændeovn og stort glasparti ud mod haven og med skydedør til en solrig terrasse.

Fra stuen kommer du ind i et pænt spisekøkken med rigtig god skabsplads. Herfra adgang til et soveværelse / kontor, som også har dør til stuen, samt til bryggers og baggang med udgang til bagsiden af huset samt carport.

I overetagen finder I et stort soveværelse med skabsvæg tilpasset skråvæggen samt fransk altan, hvorfra der er udsigt til naturen. Her er desuden et godt stort toilet samt yderligere et soveværelse oven for trappen.

I området finder I også: Motionsklub, børneklub, naturbørnehave, skolebus, shelter, legeplads, Ålum kirke, Fussingø Slot, Fussing Sø. Egnen er et oplagt cykelområde.

Kontakt os gerne for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.