Hundeklemmevej 5, Søst, 6230 Rødekro

Indflytningsklar ejendom mellem Rødekro og Aabenraa

Ønsker du at bo i landlige omgivelser, men stadig med kort afstand til by, indkøb, skole og fritidsaktiviteter, så er Hundeklemmevej 5 i Søst måske noget for dig.

Huset er fra 1923 og har de seneste 10 år gennemgået en omfattende renovering. I stueetagen er alle gulve støbt nye og med gulvvarme, ligesom alle el og kloak installationer er skiftet. Vinduer samt varmekilde er ligeledes udskiftet – huset opvarmes med luft til vand varmepumpe.

Stueetagen indeholder en fin entré med klinker og adgang til et badeværelse med en stor brusekabine og god skabsplads. Køkken med klinker i åben forbindelse med spiseplads. Fra spisepladsen er der åben adgang til stue, samt adgang til et lille kontor.

Førstesalen byder på 2 gode børneværelser og et stort soveværelse med god plads til opbevaring af tøj mm. På førstesalen er der ligeledes et toilet, så man ikke skal ned om natten.

Huset er beliggende på en dejlig stor grund med udsigt til marker og natur, her kan bl.a. nævnes skoven som ligger i kort gåafstand fra huset. På grunden er der ligeledes en carport med tilhørende isoleret værksted. Grunden er primært udlagt med græs samt grusbelagt indkørsel.

En indflytningsklar ejendom til en pris hvor mange kan være med.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.