Ellebækvej 17, Svenstrup, 5500 Middelfart

Moderniseret ejendom i landlige omgivelser - med kort afstand til Middelfart by

Her får i en moderniseret bolig i landlige omgivelser, beliggende på 7090 kvm grund med ca. 100 kvm værksted til.

Boligen som er velegnet til børnefamilien, er beliggende i smukke landlige omgivelser og alligevel er der kun ca. 2 km til Hyllehøjskolen og til Rema1000 som er nærmeste indkøbsmulighed. Middelfart gågade ligger desuden kun 5 km væk. Området er ligeledes kendetegnet med den korte afstand til de mange gode strande, der ligger ved bl.a. Føns og Svenstrup Strand.

Boligen indeholder stor entré med god plads til sko og overtøj til hele familien og med adgang til hems. Bryggers/vaskerum er adskilt fra entrén, således at vasketøj nemt kan gemmes væk for gæster. Fra entréen er der adgang til husets hjerte - det store køkken/alrum hvor i har et fantastisk lysindfald fra ovenlysvinduerne I åben forbindelse med alrummet findes stue med brændeovn og udgang til stor overdækket træ-terrasse. stort soveværelse, samt 3 børneværelser, hvoraf det ene har adgang til hyggelig hems, stort lyst badeværelse, gæstetoilet samt teknikrum.

Til ejendommen hører ca. 100 kvm værksted, overdækning til bil, båd el.lign. samt stor have med drivhus og med masser af plads til leg.

Ejendommen opvarmes med luft til vand varmepumpe og der er gulvvarme i det meste af huset.

Den perfekte bolig for jer der gerne vil have plads - inde som ude og samtidig være tæt på alle hverdagens fornødenheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.