Oregårdvej 1, Ore, 5400 Bogense

Mulighed for flexbolig

Charmerende rødstensvilla fra 1946 beliggende på 1703 kvm stor grund i den hyggelige landsby Ore.

Villaen er beliggende i landsbyen Ore, 7,5 km sydvest for Bogense, og kun 5 km til Brenderup, hvor der findes skole, vuggestue, børnehave, indkøb mv., samt under 5 km til stranden til stranden ved Skåstrup. Mulighed for offentlig transport, idet pendler bussen mellem Bogense og Middelfart stopper i Ore.

Boligen er indrettet med entré med trappe til første sal, stor stue med flotte trægulve og nyere brændeovn, lyst køkken med stor spiseplads og nedgang til lille kælder, baggang, pænt og lyst flisebadeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler, bryggers med udgang til stor garage. Førstesalen er indrettet med repos, soveværelse med adgang til toilet samt børneværelse.

Til boligen hører stor dejlig have med masser af plads og et rigt dyreliv, stor flisebelagt terrasse med delvis overdækning, flere gode udhuse samt stor garage i forbindelse med huset, som rummer mange muligheder.

Der er mulighed for fibernet.

Der er mulighed for flexboligstatus, hvilket vil sige, at køber kan benytte ejendommen som fritidsbolig.

Samlet får du her en dejlig bolig i naturskønne omgivelser, hvor du kan nyde freden og roen og samtidig være en del af et aktivt lokalsamfund hvis du har lyst til det.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.