Bøgevej 17, Hammelev, 6500 Vojens

Velindrettet et plans villa i Hammelev

Her får i en dejlig villa midt i Hammelev, som løbende er renoveret/moderniseret, bl.a. med tag, gavle i vedligeholdelsesfrit materiale, solceller samt luft til luft varmepumpe.
Ejendommen er beliggende i den aktive landsby Hammelev, som er beliggende kun 6 km til Vojens, 7 km til Haderslev og 1 km til motorvejen, hvilket gør det hurtigt og nemt at komme rundt.
I selve Hammelev finder du et aktivt foreningsliv med bl.a. forsamlingshus, hal, flere sportsklubber med aktiviteter for alle aldre, festudvalg mv.. Desuden finder i her integreret vuggestue og børnehave, skole til 6. klasse. Nærmeste indkøb findes i Vojens.
Boligen er indrettet med entré, bryggers, dejlig lyst køkken med spiseplads, lyst stue med store vinduespartier ud mod haven, pejsestue med udgang til overdækket terrasse, mellemgang med skabe, viktualierum med adgang til fyrrum, soveværelse med indbyggede skabe samt 2 børneværelser, badeværelse med badekar og gulvvarme, teenagerafdeling med værelse og badeværelse med brus og gulvvarme.
Til boligen hører garage samt dejlig lukket have med overdækket terrasse og plads til leg.
Ejendommen sælges efter medsalgs-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Lilian Drikkjær varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og henvendelser vedrørende salget i øvrigt kan rettes til mægler på tlf. 60788887.
~

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.