Marbækvej 39, Marbæk, 5450 Otterup

Nedlagt landejendom i kort afstand til Otterup

Drømmer du om at sætte dit eget præg på din bolig? Denne nedlagte landejendom på Marbækvej 39, Otterup, er det ideelle renoveringsprojekt med en unik beliggenhed og stort potentiale!
Den store grund på 3600 m2 og have giver rig mulighed for at skabe udendørs oaser, blomsterbede og rekreative områder eller mindre dyrehold. Forestil dig at omdanne det udendørs rum til din egen personlige oase, hvor du kan nyde naturen og roen.

Ejendommen er beliggende kun 10 minutters køretur fra Otterup, hvor du kan dække dine daglige indkøbsbehov og finde alle nødvendige bekvemmeligheder. Otterup byder også på et væld af sportsaktiviteter og fritidsmuligheder, så du kan leve en aktiv livsstil, når det passer dig.

Ejendommen er opført i røde mursten med skifertag og i 2000 er der opført en tilbygning til boligen på 43 m2, indeholdende 2 værelser med tilhørende badeværelse og med gulvvarme. I dag er de 2 værelser lagt sammen og benyttes som stue med udgang til haven, men værelserne kan nemt reetableres.

Boligen indeholder baggang med andgan til fordelergang og trappe til uudnyttet førstesal, køkken med udgang til terrasse/have, stor stue, soveværelse samt badeværelse, entre. I tilbygningen findes endnu en stue med udgang til terrasse/have (oprindeligt 2 værelser) med gulvvarme, badeværelse med gulvvarme.
Fra boligen er der udgang til udbygning indeholdende garage og fyrrum.

Til ejendommen hører desuden flere gode udbygninger - bla. hestestald med bokse. Her er masser af plads - uanset om du er til mindre dyrehold, pladskrævende hobbyer eller har erhverv hjemme

Ejendommen opvarmes med brændefyr med stor akkumuleringstank samt pillefyr.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.