Ålesundparken 34, Bogense, 5400 Bogense

Er drømmen at om at bo i et nyt hus, og vil du gerne springe byggeprocessen over? Så har du muligheden for at købe et nyopført eurodan-hus, bygget på en velbeliggende grund i Bogense og udført i bedste kvalitet i såvel håndværk som materialer. Lige til at flytte ind i.

Sælger har i forbindelse med opførslen af huset tilføjet flere tilkøb til huset - herunder eksklusiv pakken med tilvalg af bl.a. klinkegulve, stor dobbelt garage med el-porte og gulvvarme, alt i Siemens hårde hvidevarer, svaneelementer i køkken, bad og bryggers, spots udvendigt, stor flisebelagt terrasse med muret læ-mur.

Boligen er beliggende i det skønne Bogense - tæt ved strand, havn, byen med mange handlemuligheder, skole. daginstitutioner mv. Fra Bogense er der ca. 30 min til hhv. Odense og Middelfart.

Boligen er indrettet med entré, bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler samt adgang til garagen, således at man kan gå tørskoet ind med varerne. Stort lækkert køkken/alrum med udgang til terrassen., stue adskilt fra alrummet med halvvæg, hvilket er med til at højne hyggen i stuen.

Børneafdeling med 2 værelser og badeværelse med brus, kontor, soveværelse med skabe samt forældrebadeværelse med brus med indbygget shampoohylde.

En helt igennem dejlig villa - lige til at flytte ind i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.