Algade 39, Ejby, 5592 Ejby

Ejendommen er beliggende centralt i Ejby med gå-afstand til indkøbsmuligheder, tog- og busstationen med gode forbindelser til hhv. Odense og Middelfart/Fredericia, Ejbys nye bypark, Ejby hallen samt skole, børnehave og vuggestue. Via motorvejsnettet nås Middelfart på blot 15 min. og Odense på 30 min.

Ejendommen er løbende vedligeholdt/moderniseret bl.a. med nyere døre og vinduer fra 2011 og varmeveksler fra 2021. Taget er desuden i 2022 gennemgået af autoriseret blikkenslager, hvor tagrygning og enkelte skifferplader er skiftet Boligen indeholder entré, stor stue med flotte trægulve, spisestue ligeledes med trægulv, køkken med nyere trægulv, baggang med trappe til 1. sal og adgang til pænt og lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche, samt udgang til baghus indrettet med stort bryggers med klinker med gulvvarme og vaskefaciliteter. 1. salen er indrettet med stort soveværelse samt værelse som pt. benyttes som walk-in closet.

Til ejendommen hører stor indkørsel med god plads til parkering af bil eller campingvogn, stor lukket og ugeneret have med hyggelig gårdhave mellem bygningerne, hvor sommeren kan nydes med hygges og grill.
Desuden findes stor udhus på 31 m2 samt skur og redskabsskur.

En dejlig ejendom, som skal ses og opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.